Direct een jaarcontract

Kom jij ons team versterken?

Kom ons team versterken

Video afspelen
Video afspelen

VACATURE MONTEUR

Wij zoeken een monteur, en niet zomaar één. Maar iemand met oog voor detail. Samen met je collega’s plaats je promotiemiddelen die ze in de productie hebben gemaakt. Denk aan lichtreclames, panelen, koven, productborden, raamstyling. Kortom alles dat een retailorganisatie de perfecte uitstraling geeft. De ene dag plaats je één of twee onderdelen, de volgende dag bouw je een complete winkel om. 

Video afspelen

VACATURE PRINT OPERATOR

Als print operator maak jij panelen, onderdelen voor lichtreclames en andere reclamemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. Samen met John, onze CNC operator, stuur je de Durst printer aan. Uit jouw printer rollen belangrijke elementen voor de winkelsigning. Jij zorgt voor de perfecte afwerking en dat alles gereed is voor montage.

VACATURE PRODUCTIEMEDEWERKER LICHTRECLAME 

Als productiemedewerker lichtreclame maak je de mooiste verlichte doosletters. Je begint met een rol aluminium en eindigt met volledige creaties. Deze doosletters zie je bij vele bekende winkels aan de gevel hangen. Door jouw werk hebben retailorganisaties de perfecte uitstraling.  

“Medewerkers worden in hun kracht gezet door ons. Dat doen we door ze zoveel mogelijk werk te laten doen wat ze leuk vinden. Met als resultaat: blije medewerkers!”


Remco

Stuur ons een berichtje, dan belt Remco voor een korte kennismaking.

“Een familiebedrijf heeft als voordeel dat je als medewerker ook een beetje ‘Reklet familie' wordt, heerlijk gevoel!”