Direct een jaarcontract

Kom jij ons team versterken?

Kom ons team versterken

Video afspelen

Vragen?

VACATURES

EXPEDITIE PLANNER

Als expeditie planner ben je onmisbaar. Jij bent verantwoordelijk dat de planning elke dag tiptop in orde is. Je zorgt dat er voldoende personeel en vervoer beschikbaar is om alles uit te kunnen voeren. 

PRODUCTIEMEDEWERKER LICHTRECLAME

Als productiemedewerker lichtreclame maak je lichtbakken. Houd je je bezig met lassen, diverse kleine werkzaamheden en maak je de mooiste doosletters. Je begint met een rol aluminium en eindigt met volledige creaties, die bij vele bekende winkels aan de gevel komen te hangen.

Video afspelen

VACATURE WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider maak jij de berekeningen, tekeningen en instructies waarmee jouw collega’s aan de slag kunnen. Met jouw input maken zij de mooiste signing, zoals lichtreclames, panelen met reclame-uitingen, koven, productborden, raamstyling en nog veel meer. Ontwerpen en plannen voor complete winkels rollen uit jouw computer en pen. 

VACATURE MONTEUR

Wij zoeken een monteur, en niet zomaar één. Maar iemand met oog voor detail. Samen met je collega’s plaats je promotiemiddelen. Denk aan lichtreclames, panelen, koven, productborden, raamstyling en bewegwijzering. Kortom alles dat een retailorganisatie de perfecte uitstraling geeft.

“Medewerkers worden in hun kracht gezet door ons. Dat doen we door ze zoveel mogelijk werk te laten doen wat ze leuk vinden. Met als resultaat: blije medewerkers!”

Stuur ons een berichtje, dan bellen we je voor een korte kennismaking.

“Een familiebedrijf heeft als voordeel dat je als medewerker ook een beetje ‘Reklet familie' wordt, heerlijk gevoel!”

VACATURE PRODUCTIEMEDEWERKER LICHTRECLAME

Als productiemedewerker lichtreclame maak je lichtbakken. Houd je je bezig met lassen, diverse kleine werkzaamheden en maak je de mooiste doosletters. Je begint met een rol aluminium en eindigt met volledige creaties, die bij vele bekende winkels aan de gevel komen te hangen.