Direct een jaarcontract

Kom jij ons team versterken?

Kom ons team versterken

Video afspelen

VACATURES

VACATURE PROJECTLEIDER

Als projectleider zorg jij dat een project van A tot Z geregeld is voor onze klanten. Het start met een wens van de klant en jij zorgt dat die in vervulling gaat met alles wat daarvoor geregeld moet worden. Samen met de werkvoorbereider zorg je dat alles vloeiend verloopt. Dat doe je voor Reklet, een signingbedrijf wat promotiemiddelen maakt en plaatst. 

Video afspelen

VACATURE WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider maak jij de berekeningen, tekeningen en instructies waarmee jouw collega’s aan de slag kunnen. Met jouw input maken zij de mooiste signing, zoals lichtreclames, panelen met reclame-uitingen, koven, productborden, raamstyling en nog veel meer. Ontwerpen en plannen voor complete winkels rollen uit jouw computer en pen. 

VACATURE PLANNER

Als planner ben je onmisbaar bij Reklet. Jij bent verantwoordelijk dat de montageplanning elke dag tiptop in orde is. Je zorgt dat er voldoende personeel en vervoer beschikbaar is om alle klussen uit te kunnen voeren. Dat doe je voor Reklet, een signingbedrijf wat promotiemiddelen maakt en plaatst. 

“Medewerkers worden in hun kracht gezet door ons. Dat doen we door ze zoveel mogelijk werk te laten doen wat ze leuk vinden. Met als resultaat: blije medewerkers!”


Remco - Operationeel manager

Stuur ons een berichtje, dan belt Remco voor een korte kennismaking.

“Een familiebedrijf heeft als voordeel dat je als medewerker ook een beetje ‘Reklet familie' wordt, heerlijk gevoel!”