Direct een jaarcontract

Kom jij ons team versterken?

Kom ons team versterken

Video afspelen
Teamfoto BB-1409 (LR)

VACATURE FINANCIEEL MANAGER (Fulltime)

Als financieel manager ben jij 80% van je werktijd bezig met cijfers. Crediteuren, debiteuren, rapportages, btw-aangifte en het voorbereiden van de jaaropgaaf zijn voor jou gesneden koek. Je werkt niet alleen aan de rapportages, je hebt er ook waardevol advies over. Je krijgt natuurlijk ook de ruimte om het advies op te volgen. De andere 20% van de tijd ben je bezig met personeelszaken, zoals het beheren van personeelsdossier, CAO en salarisadministratie. Een mooie diverse functie!

Video afspelen

VACATURE WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider maak jij de berekeningen, tekeningen en instructies waarmee jouw collega’s aan de slag kunnen. Met jouw input maken zij de mooiste signing, zoals lichtreclames, panelen met reclame-uitingen, koven, productborden, raamstyling en nog veel meer. Ontwerpen en plannen voor complete winkels rollen uit jouw computer en pen. Je werkt nauw samen met junior projectleider Esther.

Video afspelen

VACATURE MONTEUR

Wij zoeken een monteur, en niet zomaar één. Maar iemand met oog voor detail. Samen met je collega’s plaats je promotiemiddelen die ze in de productie hebben gemaakt. Denk aan lichtreclames, panelen, koven, productborden, raamstyling. Kortom alles dat een retailorganisatie de perfecte uitstraling geeft. De ene dag plaats je één of twee onderdelen, de volgende dag bouw je een complete winkel om. Je voert dit zelfstandig uit of samen met een team van 3 tot 8 personen. Hoe groter en ingewikkelder de klus, hoe groter je team.

Video afspelen

VACATURE PRINT OPERATOR 

Als print operator maak jij panelen, onderdelen voor lichtreclames en andere reclamemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. Samen met John, onze CNC operator, stuur je de Durst printer aan. Uit jouw printer rollen belangrijke elementen voor de winkelsigning. Jij zorgt voor de perfecte afwerking en dat alles gereed is voor montage.

Het lijkt ons geweldig als jij bij ons team komt, dus hopelijk zien we je snel!

“Medewerkers worden in hun kracht gezet door ons. Dat doen we door ze zoveel mogelijk werk te laten doen wat ze leuk vinden. Met als resultaat: blije medewerkers!”


Remco

Stuur ons een berichtje, dan belt Remco voor een korte kennismaking.

“Een familiebedrijf heeft als voordeel dat je als medewerker ook een beetje ‘Reklet familie' wordt, heerlijk gevoel!”