VACATURE MONTEUR

signmaker, reclamemonteur, monteur reclame

Wij zoeken een monteur, en niet zomaar één. Maar iemand met oog voor detail. Samen met je collega’s plaats je promotiemiddelen. Denk aan lichtreclames, panel, raamstyling en bewegwijzering. Kortom alles dat een retailorganisatie de perfecte uitstraling geeft. De ene dag plaats je één of twee onderdelen, de volgende dag bouw je een complete winkel om. Je voert dit zelfstandig uit of samen met een team van 3 tot 8 personen. Hoe groter en ingewikkelder de klus, hoe groter je team.

Video afspelen

Dit ben jij

  • Jij bent sociaal en vindt in het team werken leuk.
  • Je bent flexibel, want geen locatie en geen klant is hetzelfde.
  • Je bent enthousiast en wilt graag leren. Je hoeft dus geen ervaring te hebben in de branche, wij leiden je graag op!
  • Je hebt geen hoogtevrees.
  • Af en toe overwerken vind je geen probleem. Ook omdat je weet dat je dan op een andere dag eerder kunt stoppen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.
  • Fijn om te weten; we gooien je niet meteen in het diepe. We werken je goed in.
  • Klussen in meestal in Nederland, maar ook in België.
  • Je werkt met een leuk, gezellig en heel gedreven team. Niet voor niets, want jullie zitten vaak met elkaar in de auto.

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! Wist je al dat dit snel en eenvoudig gaat?

Vul het formulier in of stuur ons een app. Dan belt Mike je voor een kennismaking.

Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

“Als wij klaar zijn met ons werk, is de nieuwe winkel een echte eyecatcher.”

Mike Molenaar – Hoofdmontage

Zo ziet jouw dag eruit!

Jullie starten de dag met een bak koffie. Alles wat jullie gaan installeren staat al klaar. Je neemt de mappen met de tekeningen mee, zodat je precies weet waar alles moet komen. Je rijdt naar de eerste winkel, de Kruidvat. Hier ronden jullie in de ochtend een klus af waar jullie al een paar dagen mee bezig waren. Het is tijd voor de laatste puntjes op de i, de laatste panelen ophangen en nog wat borden plaatsen. Je bekijkt het resultaat van een afstand, het is weer prachtig!

Op de terugweg naar Reklet rijden jullie nog even langs een andere klant, om wat raamstyling te vervangen. Eind van de middag zijn jullie terug, laden de bussen uit en ruimen de spullen op. Met Mike kijk je alvast mee naar de planning voor morgen. En daarna is het mooi geweest. Als je de deur uitloopt, ben je ook tevreden. Samen hebben jullie weer veel moois gemaakt.

Op vrijdag ga je met z’n allen de kantine met bar in om gezellig de week af te sluiten met de vrijmibo. Ook al ben je de hele week op pad, bij Reklet ben je een team. Daarom is het altijd leuk en gezellig om elkaar weer te spreken, maar vooral ook lol te hebben met elkaar.

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus Retail en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, oa bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Simpel en eenvoudig solliciteren, je hoeft geen CV of uitgebreide motivatiebrief toe te sturen.
Vul het formulier in en dan belt Mike je voor een korte kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

Heb je nog vragen?
Je kunt contact opnemen met Heidi Schilstra via pz@reklet.nl
en natuurlijk mag appen ook altijd.

Stuur ons een berichtje, dan belt Heidi voor een korte kennismaking.