VACATURE WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider maak jij de berekeningen, tekeningen en instructies waarmee jouw collega’s aan de slag kunnen. Met jouw input maken zij de mooiste signing, zoals lichtreclames, panelen met reclame-uitingen, koven, productborden, raamstyling en nog veel meer. Ontwerpen en plannen voor complete winkels rollen uit jouw computer en pen. 

Video afspelen

Dit ben jij

• Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
• Je bent zelfstandig en je houdt van afwisseling, want geen klus is hetzelfde.
• Je bedenkt productoplossingen en je bent de schakel tussen projectmanagement, klant en productie.
• Je hoeft geen ervaring in de branche te hebben, want dat leren wij jou snel genoeg
• Je wordt niet nerveus van deadlines. Jij ziet de beste oplossing en je gaat ervoor.
• Je bent een teamplayer, want samenwerken, overleggen en een goede sfeer staat voorop bij ons.
• Je hebt een rijbewijs B, want vanuit je werkplek in Ede ga je af en toe langs bij klanten en projecten.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.
• Fijn om te weten; we gooien je niet meteen in het diepe. We werken je goed in.
• Een gezellig topteam dat samen successen viert.
• Leuke sociale activiteiten naast het werk.
• Wil je verder groeien? Wij zorgen voor jouw interne opleiding!

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! Wist je al dat dit snel en eenvoudig gaat? Vul het formulier in of stuur. ons een app. Dan bellen we je voor een kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laten we je ons mooie bedrijf zien.

“Het is superleuk dat al het moois wat je bedenkt en creëert je uiteindelijk ook echt in levenden lijve ziet, dat geeft echt een kick!”

Zo ziet jouw dag eruit!

De dag begint met koffie, samen met je collega’s maak je een gezellig praatje. Er hangt een leuke informele sfeer en dat komt omdat je collega’s een tikkeltje maf, maar ook heel gedreven zijn. Dan ga je aan de bak. Computer aan. Mail checken. Jouw werkplek staat in het bedrijfsbureau. Samen met haar bedien je zelfstandig klanten, zoals bijvoorbeeld Plus Retail, Dirk van den Broek en Xenos. Jij bereidt alles voor voor je collega’s die de winkelinrichting en signing gaan maken. Hoewel iedere winkel dezelfde uitstraling heeft, is iedere indeling en situatie weer anders. Je bent bezig met een voorstel voor een gevel of de indeling van een plattegrond, het maken van montagemappen, calculaties, offertes, productiebonnen. Jij pakt het op.

In de pauze eten we samen gezellig een broodje. Een aantal collega’s spelen een potje pool of biljart. Doe je mee? 

Dan gaat de dag weer verder. Je staat een klant te woord die een vraag heeft over bijvoorbeeld maten of materialen. Je stapt in de auto om op locatie met de monteurs te overleggen. Dan zijn er natuurlijk de klusjes en vragen die “er even tussendoor” komen. Rond 17.00 uur is het mooi geweest. 

Op vrijdag is het overigens net even anders. In de pauze trakteren we onszelf op een patatje of kebab. Om 16.00 uur sluiten we de week samen af met een vrijmibo.

Het kan gebeuren dat je moet overwerken, maar dat doe je nooit alleen. Daar ben je collega’s voor. Als je je computer uitzet, ben je ook echt tevreden. Samen hebben jullie weer veel moois gemaakt.

Het lijkt ons geweldig als jij bij ons team komt, dus hopelijk zien we je snel!

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, oa bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Simpel en eenvoudig solliciteren, je hoeft geen CV of uitgebreide motivatiebrief toe te sturen. Vul het formulier in en dan bellen we je voor een korte kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

Heb je nog vragen?
Je kunt contact opnemen met Heidi Schilstra via pz@reklet.nl en natuurlijk mag appen ook altijd.

Stuur ons een berichtje, dan bellen we je voor een korte kennismaking.