VACATURE PROJECTLEIDER

Als projectleider zorg jij dat een project van A tot Z geregeld is voor onze klanten. Het start met een wens van de klant en jij zorgt dat die in vervulling gaat met alles wat daarvoor geregeld moet worden. Samen met de werkvoorbereider zorg je dat alles vloeiend verloopt. Dat doe je voor Reklet, een signingbedrijf wat promotiemiddelen maakt en plaatst. Denk aan lichtreclames, panelen, koven, productborden, raamstyling en bewegwijzering. Kortom, alles wat een retailorganisatie de perfecte uitstraling geeft.  

Dit ben jij

  • Je staat stevig in je schoenen, want je bent de spin in het web.
  • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisseling, want geen klus is hetzelfde.
  • Het is handig als je ervaring hebt met AutoCAD, anders leren we je het.
  • Je bent communicatief vaardig, je hebt veel overleg met teamleden en collega’s van productie en montage. Oplossingen vinden is jouw doel.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.
  • Fijn om te weten; we gooien je niet meteen in het diepe. We werken je goed in.
  • Je werkt met een leuk, gezellig en heel gedreven team.
  • Leuke sociale activiteiten naast het werk.
  • Wil je verder groeien? Wij zorgen voor jouw interne opleiding!

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! Wist je al dat dit snel en eenvoudig gaat? Vul het formulier in of stuur. ons een app. Dan bellen we je voor een kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laten we je ons mooie bedrijf zien.

Zo ziet jouw dag eruit!

De dag start je op locatie bij de klant, Dirk van de Broek. Er is een bouwvergadering over de nieuwe winkel die ingericht wordt en jij bespreekt met alle partijen wanneer jouw collega’s het werk kunnen doen. Dat is altijd even puzzelen met de vele partijen die terecht moeten in de winkel. Vervolgens rijd je langs een nieuwe Xenos winkel waar je een aantal panelen opmeet. Tijd om naar kantoor te gaan en gezellig te lunchen met je collega’s.

Na de pauze ga je samen met de werkvoorbereider de offerte en tekeningen uitwerken voor de Xenos. Uiteindelijk zorg je ook dat jouw tekeningen bij het productieteam terecht komen, maar nu eerst nog wachten op een go. Vervolgens bel je met de Dille & Kamille, een klant waar je gisteren live een nieuwe winkel hebt opgeleverd. Je spreekt de laatste punten door en zo kan je het project met tevredenheid afsluiten!  

Bij Reklet ben je een team. Daarom sluiten wij gezellig met het hele team af op vrijdagmiddag in de kantine met bar. Natuurlijk is het altijd leuk en gezellig om elkaar weer te spreken, maar vooral ook lol te hebben.

“Geen dag is hetzelfde, mijn werk is echt heel divers. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk!”
Kim – Projectleider

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus Retail en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, oa bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Simpel en eenvoudig solliciteren, stuur je CV op! Een uitgebreide motivatiebrief mag wel, maar hoeft niet.
Vul het formulier in en dan bellen we je voor een korte kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laten we je ons mooie bedrijf zien.

Heb je nog vragen?
Je kunt contact opnemen met Heidi Schilstra via pz@reklet.nl en natuurlijk mag appen ook altijd.

Stuur ons een berichtje, dan bellen we je voor een korte kennismaking.