VACATURE PRODUCTIEMEDEWERKER LICHTRECLAME (Fulltime)

Als productiemedewerker lichtreclame maak je lichtbakken. Houd je je bezig met lassen, diverse kleine werkzaamheden en maak je de mooiste doosletters. Je begint met een rol aluminium en eindigt met volledige creaties, die bij vele bekende winkels aan de gevel komen te hangen. Door jouw werk hebben retailorganisaties de perfecte uitstraling.

Video afspelen

Dit ben jij

  • Je bent sociaal en vindt in teamverband werken leuk.
  • Je bent handig en hebt enige ervaring in elektrotechniek.
  • Ben je enthousiast en wil je graag leren, dan leiden we je intern op!
  • Ervaring in lassen is een pre, geen must.
  •  

Dit bieden wij

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Gezellige collega’s die samen successen vieren.
  • Leuke sociale activiteiten naast het werk.
  • Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen. 

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! 
Stuur je CV en motivatiebrief op!

Heb je nog vragen? Wij kunnen je er alles over vertellen. Mail naar h.schilstra@reklet.nl

Als het klikt, kom je langs, dan laten wij jou ons bedrijf zien.

Zo ziet jouw dag eruit!

Geen dag start zonder een kopje koffie en een gezellig praatje met collega’s. Daarna ga je aan het werk. Vandaag staat het maken van doosletters voor de Kruidvat op de planning. Je start met een lange rol aluminium en gebruikt twee machines om van de rol mooie 3D letters te maken. Het is nauwkeurig werken maar dat gaat je goed af, tijd voor pauze.
In de middag zet je de verlichting in de doosletters. Je werkt het mooi af en met trots kijk je naar het resultaat, goed werk! Jouw collega’s in de buitendienst hoeven de bak alleen nog maar op te hangen.
Op vrijdag is het overigens net even anders. In de pauze trakteren we onszelf op een patatje of een broodje kebab. Om 16.00 uur sluiten we de week samen af met een vrijmibo.

 

 

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus Retail en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, o.a. bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar h.schilstra@reklet en je hoort snel van ons!

“Het mooiste aan mijn baan vind ik dat je elke dag weer iets mooi creëert. Je begint met niets en uiteindelijk heb je iets unieks gecreëerd. Dat geeft voldoening!”

Pim – Productiemedewerker lichtreclame

Stuur ons een berichtje, dan bellen wij je voor een korte kennismaking.