VACATURE PRODUCTIEMEDEWERKER LICHTRECLAME (Fulltime)

Als productiemedewerker lichtreclame maak je de mooiste verlichte doosletters. Je begint met een rol aluminium en eindigt met volledige creaties. Deze doosletters zie je bij vele bekende winkels aan de gevel hangen. Door jouw werk hebben retailorganisaties de perfecte uitstraling.  

“Het mooiste aan mijn baan vind ik dat je elke dag weer iets moois creëert. Je begint met niets en aan het einde van de dag heb je een gevelreclame gemaakt van 14 meter lang. Dat is gaaf”.

Pim – Productiemedewerker lichtreclame

Video afspelen

Dit ben jij

  • Je bent sociaal en vindt in het team werken leuk.
  • Je bent handig en je hebt interesse in elektrotechniek.
  • Je hebt geen ervaring nodig, als je maar enthousiast bent en wilt graag leren. Dan leiden we je intern op!


Dit bieden wij

  • Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.
  • Gezellige collega’s die samen successen vieren.
  • Leuke sociale activiteiten naast het werk.
  • Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen. 

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! 
Stuur je CV en motivatiebrief op!

Heb je nog vragen? Remco kan je er alles over vertellen. Mail naar info@reklet.nl of app.

Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

Zo ziet jouw dag eruit!

Geen dag start zonder een kopje koffie en een gezellig praatje met collega’s. Daarna ga je aan het werk. Vandaag staat het maken van een doosletter voor de Kruidvat op de planning. Je start met een lange reep aluminium en gebruikt twee machines om van de reep mooie 3D letters te maken. Het is nauwkeurig werken maar dat gaat je goed af. Van de reep heb je inmiddels mooie letters gemaakt, tijd voor pauze.

In de pauze eten we samen gezellig een broodje. Een aantal collega’s spelen een potje pool of biljart. Doe je mee?

In de middag zet je de verlichting in de doosletters. Je werkt het mooi af en met trots kijk je naar het resultaat. Jouw collega’s hoeven de bak alleen nog maar op te hangen en de stekker in het stopcontact te steken, goed werk!

Op vrijdag is het overigens net even anders. In de pauze trakteren we onszelf op een patatje of een broodje kebab. Om 16.00 uur sluiten we de week samen af met een vrijmibo.

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus Retail en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, oa bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Stuur je CV en motivatiebrief naar Remco Jongsma (info@reklet.nl) en je hoort snel van ons! 
Heb je nog vragen? Je kunt contact opnemen met Remco en natuurlijk mag appen ook altijd.

 

“Toen ik startte bij Reklet had ik nog geen ervaring in deze branche. Ik ben begonnen als monteur en nu maak ik volledige lichtreclames. Ik heb alles tijdens mijn werk geleerd, ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen!”

Pim – Productiemedewerker lichtreclame

Stuur ons een berichtje, dan belt Remco voor een korte kennismaking.