VACATURE EXPEDITIE PLANNER 

Als expeditie planner ben je onmisbaar bij Reklet. Jij bent verantwoordelijk dat de planning elke dag tiptop in orde is. Je zorgt dat er voldoende personeel en vervoer beschikbaar is om alles uit te kunnen voeren. 

Dit ben jij

 • Je bent flexibel, want geen dag en klant is hetzelfde. Snel schakelen vind je leuk! 
 • Jij hoeft geen ervaring in het vak te hebben, wij leren het je graag; 
 • Je bent communicatief vaardig, je hebt veel contact met medewerkers en externe partijen;
 • Je vindt het leuk om kleine herstelwerkzaamheden te coördineren;
 • Je vindt het leuk om te werken in een machinale productie-omgeving;
 • Handig als je vaardig bent met Microsoft Office programma’s, vooral met Excel;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (dit is een pré / geen vereiste);

Dit bieden wij

 • Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden;
 • Fijn om te weten: we gooien je niet meteen in het diepe. We werken je goed in;
 • Als plannen jouw ding is dan heb je een baan die nooit saai is;
 • Je werkt met een leuk, gezellig en heel gedreven team!
 • Leuke sociale activiteiten naast het werk.

Zo ziet jouw dag eruit!

Je trekt je stalen neuzen aan, want je werkt in een productie-omgeving. De dag start samen met je collega’s en een bak koffie. Je begint als eerst met de ziekmeldingen, voor een klus vandaag bij Xenos heeft een medewerker zich ziekgemeld. Meteen ga je bellen om vervanging te regelen, na het tweede telefoontje is het gelukt. Je bekijkt de planningen voor komende weken en ziet nog wat gaten, je belt een extern bureau om deze gaten op te vullen.

Na de pauze heb je tijd om wat service en onderhoudsklussen te behandelen, zoals herstel van een koof of het reviseren van een lichtbak. Je krijg een telefoontje dat een bedrijfsauto niet meer start. Je huurt direct een auto in de buurt, zodat de medewerkers verder kunnen naar hun klus. Weer opgelost, het snel oplossen geeft je een kick.

Bij Reklet zijn we een team. Daarom sluiten wij gezellig met het hele team af op vrijdagmiddag in de kantine met bar. Natuurlijk is het altijd leuk en gezellig om elkaar weer te spreken, maar vooral ook lol te hebben.

Wij zijn Reklet!

Wij zijn Reklet! We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters en beletteringen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor diverse mooie retailformules, zoals Dekamarkt, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus Retail en Xenos. Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel een organisatie die ontzorgt.

We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Simpel en eenvoudig solliciteren, je hoeft geen CV of uitgebreide motivatiebrief toe te sturen. Vul het formulier in en dan bellen we je voor een korte kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laten we je ons mooie bedrijf zien.

Heb je nog vragen?

Je kunt contact opnemen met Patrick Post via 0318-621297.

Stuur ons een berichtje, dan bellen we voor een korte kennismaking.