PRINT OPERATOR gezocht!

Als print operator maak jij panelen, onderdelen voor lichtreclames en andere reclamemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. Samen met John, onze CNC operator, stuur je de Durst printer aan. Uit jouw printer rollen belangrijke elementen voor de winkelsigning. Jij zorgt voor de perfecte afwerking en dat alles gereed is voor montage.

Het lijkt ons geweldig als jij bij ons team komt, dus hopelijk zien we je snel!

Video afspelen

Dit ben jij

• Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau.
• Je vindt het een leuke uitdaging om je eigen planning in te vullen en die dan natuurlijk ook te halen.
• Je leert graag en je bent in staat om mee te denken.
• Je bent zelfstandig en je houdt van aanpakken.
• Je bent een teamplayer, want samenwerken, overleggen en een goede werksfeer staat voorop bij ons.

 

Dit bieden wij

• Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.
• Fijn om te weten; we gooien je niet meteen in het diepe. We werken je goed in.
• Gezellige collega’s die samen successen vieren.
• Leuke sociale activiteiten naast het werk.
• Wil je verder groeien? Wij zorgen voor jouw interne opleiding. 

 

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! Wist je al dat dit snel en eenvoudig gaat? Vul het formulier in of stuur. ons een app. Dan belt Remco je voor een kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

“De verschillende klanten, verschillende verwachtingen en mogelijkheden, zorgen voor

veel variatie in het werk!”

John van Tol – Print Operator

Zo ziet jouw dag eruit!

Zo ziet jouw dag eruit! De dag begint met koffie, samen met je collega’s maak je een gezellig praatje. Er hangt een leuke informele sfeer en dat komt omdat je collega’s een tikkeltje maf, maar ook heel gedreven zijn. Dan ga je aan de bak. Samen met John, die dit werk al 6 jaar doet. Hij weet van de hoed en de rand en John krijg je allang niet meer gek.

Je maakt de printer schoon en aan de hand van de werkbonnen maak je de planning. Dan kun je beginnen met het produceren en dat kan van alles zijn. Een klus voor 1 winkel waar je echt even op moet focussen. Of een opdracht waarbij je voor 150 winkels een reclamebord moet printen.

In de pauze eten we samen gezellig een broodje. Een aantal collega’s spelen een potje pool of biljart. Doe je mee?

Dan gaat de dag weer verder. Je overlegt met je collega lichtreclame over de signing op een nieuwe lichtbak. De printer draait ondertussen volop en jij hebt al vele producten gereed staan voor je collega’s van de montage. Al komen er spoedjes tussendoor, voor jou blijft de kwaliteit voorop staan. Jij zorgt ervoor dat tussendoor testprints worden gedraaid en dat de voorraden op orde zijn. Zo grijp je nooit mis. Om 16.30 uur is het mooi geweest. Voldaan sluit je af en ga je naar huis.

Op vrijdag is het overigens net even anders. In de pauze trakteren we onszelf op een patatje of kebab. Om 16.00 uur sluiten we de week samen af met een vrijmibo.

Het kan gebeuren dat je moet overwerken, maar dat doe je nooit alleen. Daar ben je collega’s voor. Jullie werken samen lekker zelfstandig. Niemand kijkt jullie op de vingers. Als je de deur uitloopt, ben je ook tevreden. Samen hebben jullie weer veel moois gemaakt.

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, oa bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Simpel en eenvoudig solliciteren, je hoeft geen CV of uitgebreide motivatiebrief toe te sturen. Vul het formulier in en dan belt Remco je voor een korte kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

Heb je nog vragen?
Je kunt contact opnemen met Remco via info@reklet.nl
en natuurlijk mag appen ook altijd.

Stuur ons een berichtje, dan belt Remco voor een korte kennismaking.