VACATURE PLANNER

Als planner ben je onmisbaar bij Reklet. Jij bent verantwoordelijk dat de montageplanning elke dag tiptop in orde is. Je zorgt dat er voldoende personeel en vervoer beschikbaar is om alle klussen uit te kunnen voeren. Dat doe je voor Reklet, een signingbedrijf wat promotiemiddelen maakt en plaatst. Denk aan lichtreclames, panelen, koven, productborden, raamstyling en bewegwijzering. Kortom alles wat een retailorganisatie de perfecte uitstraling geeft.

Dit ben jij

 • Je bent flexibel, want geen dag en klant is hetzelfde. Snel schakelen vind je leuk!
 • Jij hoeft geen ervaring in het vak te hebben, wij leren het je graag.
 • Je bent communicatief vaardig, je hebt veel contact met medewerkers en externe partijen.
 • Je vindt het leuk om kleine herstelwerkzaamheden te coördineren.
 • Handig als je vaardig bent met Microsoft Office programma’s, vooral met Excel.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Dit bieden wij

 • Een jaarcontract in een fulltimebaan met natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden.
 • Fijn om te weten; we gooien je niet meteen in het diepe. We werken je goed in.
 • Een baan die nooit saai is.
 • Je werkt met een leuk, gezellig en heel gedreven team.
 • Leuke sociale activiteiten naast het werk.
 • Wil je verder groeien? Dit is een mooie startfunctie om verder te groeien naar bv werkvoorbereider of projectleider!

Zie je een match?

Solliciteer dan direct! Wist je al dat dit snel en eenvoudig gaat? Vul het formulier in of stuur. ons een app. Dan belt Remco je voor een kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

Zo ziet jouw dag eruit!

De dag start samen met je collega’s en een bak koffie. Je begint als eerst met de ziekmeldingen, voor een klus vandaag bij Xenos heeft een medewerker zich ziekgemeld. Meteen ga je bellen om vervanging te regelen, na het tweede telefoontje is het gelukt. Je bekijkt de planningen voor komende weken en ziet nog wat gaten, je belt een extern bureau om deze gaten op te vullen.

Na de pauze heb je tijd om wat service en onderhoudsklussen te behandelen, zoals herstel van een koof of het reviseren van een lichtbak. Je krijg een telefoontje dat een bedrijfsauto niet meer start. Je huurt direct een auto in de buurt, zodat de medewerkers verder kunnen naar hun klus. Weer opgelost, het snel oplossen geeft je een kick.

Bij Reklet ben je een team. Daarom sluiten wij gezellig met het hele team af op vrijdagmiddag in de kantine met bar. Natuurlijk is het altijd leuk en gezellig om elkaar weer te spreken, maar vooral ook lol te hebben.

“Bij Reklet heb je veel kansen om jezelf te ontwikkelen en te leren. Plus het team is supergezellig!” Tim – Planner

Wij zijn Reklet!

We zijn signing professionals die gespecialiseerd zijn in retail, gevestigd in Ede en één van de grootste aanbieders van Nederland op het gebied van signing. Als familiebedrijf maken wij al ruim 40 jaar lang signing elementen zoals borden, displays, posters, beletteringen en digitale promotiemiddelen voor onze klanten in Nederland en België. We werken voor maar liefst 20 mooie retailformules, zoals Coop, Kruidvat, Dirk van den Broek, ICI Paris XL, Trekpleister, Plus Retail en Xenos. Daarnaast zijn ook bedrijven en individuele retailers bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten ervaren ons als zeer flexibel, leuke mensen, goed contact. Een organisatie die ontzorgt. We zijn sociaal betrokken bij de Edese samenleving, oa bij de Heideweek, Wings of Freedom, Airborne.

Is werken bij Reklet iets voor jou? We zijn een informele, platte organisatie met korte lijntjes en ruimte voor jou als mens. Geen dag is hetzelfde. Het is hollen of stilstaan, maar altijd tijd voor een gezellig moment in kantine of elders. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging, want we vinden het leuk om als collega’s ook andere dingen samen te doen dan alleen werken.

Wil je solliciteren?

Simpel en eenvoudig solliciteren, je hoeft geen CV of uitgebreide motivatiebrief toe te sturen.
Vul het formulier in en dan belt Remco je voor een korte kennismaking. Als het klikt, kom je langs en dan laat hij je ons mooie bedrijf zien.

Heb je nog vragen?
Je kunt contact opnemen met Remco via werken@reklet.nl
en natuurlijk mag appen ook altijd.

Stuur ons een berichtje, dan belt Remco voor een korte kennismaking.